Politica de confidențialitate

Prin continuarea navigării pe site-ul www.upgradeacademy.ro sunteți de acord cu termenii și condițiile de mai jos:

Conform cerințelor Regulamentului UE 2016/679, “GDPR” pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, site-ul www.upgradeacademy.ro și aplicațiile de mobil Upgrade Academy (colectiv “Upgrade Academy”), ca parte a companiei Upgrade Center S.R.L. cu sediul în Bucuresti, Blvd. Dimitrie Pompeiu Nr. 10A, Conect Business Park, Conect I, Etaj 1 , având CUI RO37497210 și număr de ordine în Registrul Comerțului J40/6278/2017 se obligă să păstreze confidențialitatea informațiilor cu privire la datele cu caracter personal și libera circulație a acestora, Upgrade Academy având obligația de a administra în sigurantă și pentru scopurile specificate în prezentul document datele personale furnizate de client, cu excepția situațiilor în care dezvăluirea informațiilor este prevăzută de lege, ori informațiile sunt deja publice.

Această politică împreună cu Termenii și condițiile noastre de utilizare a Upgrade Academy și cu orice alte documente pe care le menționăm în această politică sunt menite să vă informeze cu privire la datele personale despre dvs. pe care le colectăm, le folosim, le dezvăluim, împărtășim sau prelucrăm când utilizați Upgrade Academy, atât pe website cât și pe aplicații. Citiți cu atenție această politică pentru a înțelege practicile noastre privind modul în care vă protejăm datele cu caracter personal.

1. Despre noi

Upgrade Center S.R.L. (“Upgrade Center” sau “noi”) este operatorul de date, ceea ce înseamnă că determină scopul și modul în care sunt prelucrate datele dvs. cu caracter personal, după cum urmează:

Upgrade Center S.R.L. este operatorul cu privire la datele dvs. cu caracter personal, și se aplică legislația din România și din Uniunea Europeană. Upgrade Center S.R.L. este o entitate juridică organizată și existentă în conformitate cu legile României, cu sediul social pe -------.

Dacă doriți să aflați mai multe informații despre Upgrade Academy puteți să ne contactați la adresa de poștă electronică [email protected]

2. Date cu caracter personal

Datele cu caracter personal sunt informațiile care pot fi utilizate pentru a vă identifica, cum ar fi numele dvs., adresa de poștă electronică, numărul de telefon. Aceasta înseamnă că atunci când utilizați produsele, serviciile și site-ul nostru, vom colecta anumite informații despre dvs. (“date cu caracter personal”) direct (furnizate de dvs.) sau indirect (cum ar fi adresa IP).

De asemenea, colectăm informații și date agregate cu privire la caracteristicile, comportamentul utilizatorilor și informațiile privind navigarea pe Upgrade Academy, care ne ajută să adaptăm serviciile noastre la nevoile utilizatorilor.

3. Datele cu caracter personal prelucrate

Datele cu caracter personal pe care le prelucrăm, precum și scopurile și temeiul juridic unei astfel de prelucrări vor diferi în funcție de relația dvs. cu Upgrade Academy și Upgrade Center:

Dacă sunteți utilizator Upgrade Academy:

Pentru a deveni utilizator Upgrade Academy și pentru a vă gestiona contul, prelucrăm numele dvs. de utilizator, adresa de poștă electronică, numărul de telefon, numele și prenumele, clasa și profilul;

Pentru a primi buletine ocazionale despre produsele, serviciile, evenimentele și promoțiile Upgrade Academy și Upgrade Center adaptate la interesele dvs., vă vom prelucra adresa de poștă electronică pe baza consimțământului dvs.;

Pentru a înțelege mai bine tendințele de navigare pe Upgrade Academy, prelucrăm informații despre browser, informații despre dispozitiv, adresa IP și experiența de utilizator pe Upgrade Academy, în scopul îndeplinirii interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiența pe Upgrade Academy și atunci când utilizați serviciile noastre.

Dacă sunteți vizitator pe site:

Pentru a înțelege mai bine tendințele de navigare pe Upgrade Academy, prelucrăm informații despre browser, informații despre dispozitiv, adresa IP și experiența de utilizator pe Upgrade Academy, în scopul îndeplinirii interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiența pe Upgrade Academy și atunci când utilizați serviciile noastre.

Dacă ne contactați / vă abonați la buletinele noastre:

Pentru gestiona solicitările pe care le trimiteți către Upgrade Center utilizând formularele noastre de contact, prelucrăm adresa de poștă electronică, numele și prenumele;

Pentru a primi buletine ocazionale despre produsele, serviciile, evenimentele și promoțiile Upgrade Academy și Upgrade Center adaptate la interesele dvs., vă vom prelucra adresa de poștă electronică pe baza consimțământului dvs.;

Pentru a înțelege mai bine tendințele de navigare pe Upgrade Academy, prelucrăm informații despre browser, informații despre dispozitiv, adresa IP și experiența de utilizator pe Upgrade Academy, în scopul îndeplinirii interesului nostru legitim de a vă îmbunătăți experiența pe Upgrade Academy și atunci când utilizați serviciile noastre.

4. Instrumente de analiză de date

Pentru a înțelege tendințele de navigare de pe Upgrade Academy, folosim instrumente de analiză de la părți terțe care colectează informații pe care browserul le trimite când vizitează paginile noastre web. Acestea sunt instrumentele pe care le folosim și informații despre politicile lor de confidențialitate:

MailChimp utilizează informațiile colectate în conformitate cu politica sa de confidențialitate (găsită la https://mailchimp.com/legal/privacy/), care conține, de asemenea, indicații privind modul de dezabonare.

Google Analytics tool este o soluție de analiză Google. Modul în care Google utilizează informațiile colectate poate fi găsit la https://policies.google.com/privacy

Cookies: Când utilizați site-ul nostru web, folosim cookie-uri, fișiere mici stocate temporar sau plasate pe unitatea hard disk a dispozitivului dvs. pentru a permite unui server web să vă identifice dispozitivul și browserul pe care îl utilizați, astfel încât să vă recunoască când vizitați site-ul din nou. Modulele cookie pot de asemenea să stocheze preferințe sau alte informații despre dvs. Instrumentele enumerate mai sus în acest punct pot stoca cookie-uri, conform politicilor lor de confidențialitate.

5. Profilarea și utilizarea proceselor decizionale individuale automatizate

Pentru a vă transmite informații despre produsele, știrile și activitățile noastre, personalizate în conformitate cu interesele dvs., și pentru a crea un plan de studiu personalizat în conformitate cu interesele dvs., construim profile individuale din datele personale pe care ni le-ați furnizat (precum numele dvs. de utilizator, adresa de poștă electronică, numărul de telefon, numele și prenumele, clasa și profilul) sau din informații furnizate de partenerii noștri despre dvs. Noi facem acest lucru pentru a vă maximiza experiența în utilizarea produselor noastre și pentru a vă pune la dispoziție oferte bazate pe preferințe. Întotdeauna ne bazăm pe consimțământul dvs. pentru activitățile noastre de marketing direct. Folosim, de asemenea, date cu caracter personal (cum ar fi date privind comportamentul online, date despre locație, rata de reușită la rezolvarea exercițiilor) în scopuri statistice, pentru a ne ajuta să îmbunătățim modul în care promovăm produsele noastre. Puteți gestiona unele preferințe din setările contului, și vă puteți opune oricând prin ștergerea contului.

Nu folosim profilarea sau procese decizionale automate cu privire la copii decât cu acordul unui părinte sau tutore legal.

6. Împărtășirea datelor

În scopurile descrise în această politică, folosim serviciile unor parteneri, în special furnizori de servicii digitale. Acești furnizori prelucrează categorii specifice de date cu caracter personal în numele nostru pentru a ne ajuta să gestionăm informațiile, să analizăm și să organizăm datele.

Unii dintre furnizorii de servicii sunt terțe părți care nu au intenția de a prelucra datele cu caracter personal, dar pot avea acces la acestea în urma îndeplinirii sarcinilor sau a interacțiunii cu noi, cum ar fi entitățile care asigură suport tehnic sau auditorii financiari.

De asemenea, putem furniza date cu caracter personal unor terțe părți în următoarele situații:

autorităților publice, auditorilor sau instituțiilor competente să efectueze inspecții la Upgrade Center și care ne pot cere să furnizăm informații, în scopul îndeplinirii obligațiunilor legale pe care le avem. Astfel de autorități sau instituții publice pot fi autorități relevante pentru protecția datelor sau pentru protecția consumatorilor;

ca să respectăm o obligație legală, să protejăm drepturile și activele Upgrade Center sau ale altor entități sau persoane sau instanțelor judecătorești;

achizitorilor terți, dacă activitatea Upgrade Academy va fi supusă unei proceduri de reorganizare sau achiziție, iar datele dvs. personale vor face parte din tranzacție.

7. Transferul datelor dvs. cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor prezentate în această politică, datele dvs. cu caracter personal pot fi transferate în străinătate către state din Uniunea Europeană (“UE”), Spațiul Economic European (“SEE”) sau în țări terțe.

Orice transfer efectuat de Upgrade Center într-un stat membru UE sau SEE va respecta cerințele legale prevăzute de legislația europeană privind protecția datelor.

În ceea ce privește transferul către state care nu oferă o protecție adecvată pentru prelucrarea datelor cu caracter personal, folosim clauze standard care să asigure un nivel înalt de protecție a datelor și mecanisme de certificare.

8. Durata stocării datelor dvs. cu caracter personal

Vom păstra datele dvs. cu caracter personal numai pentru perioada necesară atingerii scopurilor descrise în această politică și în conformitate cu obligațiile legale, obligațiile contractuale sau practicile în domeniu. Ne vom asigura că nu vom păstra date excesive sau irelevante, cum ar fi date care nu sunt actualizate. De asemenea, vom examina constant perioadele de timp pentru care sunt păstrate diferitele categorii de date pe care le prelucrăm.

După expirarea duratei de prelucrare și dacă Upgrade Center nu mai are motive legale sau legitime pentru a prelucra datele dvs. cu caracter personal, datele vor fi șterse în conformitate cu procedurile interne, ceea ce ar putea implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

9. Prelucrarea datelor cu caracter personal ale copiilor

Nu prelucrăm și nu intenționăm să prelucrăm datele cu caracter personal ale copiilor cu vârsta de sub 16 ani fără acordul unui părinte sau tutore legal. Dacă aflăm despre o astfel de prelucrare, o vom înceta imediat.

10. Siguranța datelor dvs. cu caracter personal

Upgrade Center evaluează în permanență și actualizează măsurile interne de securitate pentru a asigura prelucrarea în siguranță a datelor cu caracter personal.

11. Refuzul prelucrării datelor dvs. cu caracter personal

Dacă refuzați prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal, în funcție de relația dvs. cu noi, s-ar putea să nu vă putem furniza produsele sau serviciile noastre, să vă trimitem știri, informații sau alte oferte și nu vom mai putea interacționa cu dvs.

12. Drepturile dvs. cu privire la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm

Când prelucrăm datele dvs. cu caracter personal, este foarte important să știți că aveți următoarele drepturi:

Dreptul de acces la datele cu caracter personal pe care le prelucrăm despre dvs.: aveți dreptul să obțineți o confirmare dacă prelucrăm datele cu caracter personal sau nu și, dacă da, să aveți acces la categoriile de date cu caracter personal, la condițiile de prelucrare, la o copie a datelor, prin trimiterea unei cereri în această privință;

Dreptul de a solicita rectificarea sau ștergerea datelor cu caracter personal: aveți dreptul de a solicita rectificarea datelor cu caracter personal inexacte sau incomplete pe care le avem despre dvs. sau de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care (i) datele nu mai sunt necesare pentru scopul lor inițial (și nu există un interes legitim sau o obligație legală), (ii) prelucrăm datele cu consimțământul dvs. și vă retrageți consimțământul și, prin urmare, nu mai există nici un motiv pentru prelucrare, (iii) obiectați și nu avem motive imperative pentru continuarea prelucrării, (iv) datele au fost prelucrate ilegal, (v) este necesară ștergerea datelor pentru respectarea legislației UE sau a legislației românești, sau (vi) datele au fost colectate de la copii;

Dreptul de a solicita restricționarea prelucrării: aveți dreptul să solicitați restricționarea prelucrării în cazurile în care: (i) considerați că datele personale prelucrate sunt inexacte, pentru o perioadă care ne permite să verificăm corectitudinea datelor cu caracter personal; (ii) prelucrarea este ilegală, însă nu doriți să ștergem datele dvs. cu caracter personal, ci să restricționăm utilizarea datelor; (iii) în cazul în care nu mai avem nevoie de datele dvs. cu caracter personal pentru scopurile pe care le-am descris în această politică, dar solicitați datele pentru stabilirea, exercitarea sau apărarea unei acțiuni legale sau (iv) dacă v-ați opus prelucrării în așteptarea verificării dacă interesele noastre legitime prevalează;

Dreptul de a vă retrage consimțământul pentru prelucrare, atunci când prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs., fără a afecta legalitatea prelucrării efectuate până la momentul retragerii consimțământului;

Dreptul de a vă opune prelucrării datelor din motive legate de situația dvs. particulară, atunci când prelucrarea se bazează pe un interes legitim sau prelucrarea datelor se face în scopuri de marketing direct, inclusiv pentru profilare;

Dreptul de a nu face obiectul unui proces decizional automatizat, inclusiv profilare, care are efecte juridice sau vă afectează semnificativ de o manieră similară.

Dreptul la portabilitatea datelor, adică dreptul de a primi datele dvs. personale pe care ni le-ați furnizat, într-un format structurat, comun și care poate fi citit prin mijloace automate și dreptul de a transfera aceste date unui alt operator, dacă prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe executarea unui contract și se realizează prin utilizarea mijloacelor automate;

Dreptul de a depune o plângere la Autoritatea pentru Protecția Datelor (ANSPDCP) și dreptul de a vă adresa instanțelor competente.

Puteți să vă exercitați drepturile în orice moment.

Pentru orice întrebări privind drepturile dvs., vă rugăm să ne scrieți la [email protected] De asemenea, în cazul în care doriți să vă retrageți consimțământul acordat în scopuri de marketing direct, aveți posibilitatea să utilizați opțiunea de dezabonare oferită în fiecare comunicare de marketing.

13. Modificări ale acestei politici de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi modificată și actualizată de noi din când în când, în funcție de necesitate. Vă vom notifica orice modificare materială sau substanțială a acestei politici de confidențialitate și ne vom asigura că notificarea este făcută astfel încât să ajungă la cunoștința dvs.

14. Modalități de contactare pentru scopuri de confidențialitate

Puteți adresa orice întrebare referitoare la acest document la adresa: [email protected]