Servicii

Programele noastre îți oferă educația perfectă pe parcursul liceului printr-o combinație de informație, motivație și mentorat astfel încât tu să stralucești în procesul de admitere la universități de top.

PlanMe este programul de informare despre oportunitățile de studiu în străinătate și de planificare a aspectelor academice, extrașcolare și de dezvoltare personală, în vederea atingerii obiectivelor până la momentul admiterii.

LeadMe este programul de educație Liberal Arts care urmărește formarea caracterului și dezvoltarea abilităților de gândire critică și a creativității. LeadMe este adresat tuturor elevilor care își doresc o educație holisitică adaptată la valorile lumii dinamice și globale a zilelor noastre.

PrepMe este programul de dezvoltare a abilităților necesare pentru un scor ridicat în examenul SAT.

CoachMe este programul de consiliere individuală și personalizată în procesul de admitere. CoachMe include: îndrumare pe toată durata procesului, alcătuirea CV-ului, sugestii și revizuiri în compunerea eseurilor de aplicație, pregătirea interviurilor, pregătirea recomandărilor și consultanță post-admitere.