PrepMe+

PrepMe+ este noul nostru program care constă într-o serie de sesiuni săptămânale de câte 4 ore, pe tot parcursul anului, în total 190 de ore de pregătire. Acestea sunt sesiuni de pregătire în grup a elevilor pentru examenele standardizate necesare pentru admiterea la universități din străinătate (SAT, SAT Subjects, TSA, MAT, PAT, LNAT, TOEFL, IELTS etc.), de pregătire și revizuire a altor materiale necesare pentru aplicații (Personal Statements, CommonApp Essays, US supplements, materiale administrative adiționale etc.), cât și de discuții despre procesul de aplicație și criteriile de alegere a universităților și programelor potrivite pentru fiecare elev. 

Cum se desfășoară pregătirea?

Mentorii noștri își amintesc cu drag de timpul petrecut în facultate la bibliotecă, învățând împreună cu colegii pentru examene. Deseori, lucrând împreună cu colegii noștri, ajungem să ne punem întrebării și să descoperim perspective și metode la care poate nu ne-am fi gândit singuri, accelerând astfel exponențial procesul de învățare. De aceea, încercăm să recreem această atmosferă de lucru colaborativa și la Upgrade. Elevii vor putea veni saptamanal într-un mediu propice studiului, fără niciun fel de distragere, unde își vor putea concentra toată atenția pe pregătirea pentru teste și admitere și vor putea discuta cu mentorii noștri detalii în legătură cu procesul de aplicație la universitățile din străinătate și cu programele oferite în fiecare țară. Upgrade pune la dispoziție elevilor toate resursele si materialele de pregatire de care dispunem (cărți pentru testele standardizate, modele de teste, exemple de eseuri etc.), dar aceștia sunt încurajați să vină cu propriile materiale de lucru. Fiecare dintre elevi va lucra la materiile la care are nevoie, sub supravegherea unuia sau mai multor mentori, care îi vor împărți pe elevi în grupuri, pe baza examenelor și materiilor pentru care se pregătesc. Aceștia sunt încurajați să se ajute reciproc și să învețe unii de la alții în cadrul acestor grupuri, urmând ca mentorii să răspundă la întrebările ridicate de fiecare grup și să explice tehnicile de rezolvare a problemelor care cauzează dificultăți. Mentorii vor oferi de asemenea feedback personalizat pentru eseuri și personal statements, în limita timpului disponibil în respectivă sesiune și vor oferi informații și sugestii elevilor în legătură cu cele mai potrivite programe de studiu în străinătate pentru fiecare dintre ei. 

Fie că ai nevoie de ajutor să găsești universitatea și programul potrivite pentru tine, că te antrenezi de zor pentru a răspunde la timp la toate întrebările de la SAT, ca îți bați capul cu argumentele din textele TSA, că te străduiești să răspunzi cat mai complet la întrebările complexe pentru testele Oxbridge, că încerci sa scrii CV-ul sau personal statement-ul perfect sau că ai nevoie de ajutor să completezi formularele de pe platformele de aplicație, noi te așteptăm să lucrăm împreună!

Detalii Program

Sesiunile se desfășoară în fiecare duminică după-amiază, între orele 14.00 și 18.00 la sediul nostru.

Până la data de 20 decembrie 2019, beneficiați de o reducere de 50% la înscrierea în programul PrepMe+, plătind 500 EURO pentru programul complet de pregătire.

Alte servicii