PrepMeSAT

Ce este SAT-ul?

SAT-ul este cel mai popular examen standardizat de admitere la universitățile din Statele Unite ale Americii, dar necesar și la admiterea la Bocconi University (Italia), ESADE (Spania) sau Jacobs University (Germania). Examenul SAT poate ajuta admiterea și în Marea Britanie, uneori înlocuind condițiile pe care universitățile le pun pentru examenul de Bacalaureat. SAT-ul are 5 secțiuni: o sesiune de Critical Reading, una de Writing and Language, două secțiuni de Matematică, toate 4 sub formă de întrebări cu variante multiple și o secțiune de Essay. Punctajul maxim e de 1600 de puncte: 800 de puncte pentru secțiunile de Critical Reading & Writing și 800 de puncte pentru cele două secțiuni de Matematică. Eseul primește o notă separată de la 0 la 24.

Avantajele cursului PrepMe SAT

PrepMe este programul de pregătire a examenului SAT. Mentorii noștri au trecut cu brio prin experiență examenului și cunosc foarte bine modurile de gândire, strategiile și atitudinile necesare pentru atingerea unui scor ridicat. Împreună, am dezvoltat un curs intensiv în care urmărim și ghidăm îndeaproape evoluția fiecărui elev în funcție de nevoile acestuia. Pe parcursul cursului construim o etică solidă a muncii și mărim capacitatea de concentrare pentru ca elevii să ajungă independenți și să fie cât mai eficienți în studiul individual.

  • Diagnostic inițial urmat de plan personalizat de lucru.
  • Lecții de teorie.
  • Teme pentru acasă cu feedback individualizat.
  • Simulări periodice cu teste reale SAT.
  • Creștere medie de 125 de puncte în urma pregătirii PrepMe SAT.
  • Grad ridicat de satisfacție al elevilor.
  • Comunicare periodică cu părinții.
  • Orientare pentru pași următori la finalul pregătirii.

“Cursul PrepMe seamănă cu un antrenament de atletism pentru proba de 100 m sprint. Acolo, pentru a-ți îmbunătăți timpul cu 0.1 secunde, trebuie să alergi de mii de ori 100 de metri, trebuie să lucrezi la sala de forță și să-ți dezvolți tehnica. În PrepMe, pentru a-ți îmbunătăți scorul la SAT, noi te antrenăm să înveți teoria, să cîtești critic un text și să rezolvi de sute de ori exercițiile și testele din carte.”

Daniel Semenciuc
Cofondator și Mentor Upgrade Academy

Calendarul modulelor de pregătire PrepMe SAT

15 ianuarie - 1 mai (săptămânal)

17 iunie - 1 iunie (zilnic)

17 august - 31 august (zilnic)

1 septembrie - 1 decembrie (săptămânal)

Detalii Program

Fiecare modul constă în 14 ședințe de câte 2 ore.

Ședințele se desfășoară în grupuri de până la 8 elevi.

Pentru o pregătire optimă recomandăm două module PrepMe.

Pregătirea trebuie începută în mod ideal la sfârșitul clasei a 10-a.

Alte servicii